Opleiding


 • Algemeen gebruik

  Een intensieve cursus om alle onderdelen van ABO Admin goed onder de knie te krijgen. Kom te weten wat de beste manier is om bepaalde data in te geven, te koppelen, snel op te roepen, ... Wanneer het artikeltype financieel gebruiken? Makkelijk een factuur in PDF versturen per mail? Hoe een klant per sms informeren dat de herstelling is uitgevoerd?

  Met deze opleiding komt het allemaal aan bod... keep up-to-date & become a master.

 • Artikelbeheer

  Artikels aanmaken, kenmerken en eigenschappen toevoegen, producten onderverdelen in groepen of koppelen aan merken.

  Prijsbepaling, margebepaling, toevoegen van (technische) productinformatie, ... In deze opleiding worden hogergenoemde zaken uitvoerig besproken en toegelicht. Met mogelijkheden waarvan je het bestaan niet wist of een net iets handigere werkwijze hopen we ook jou als geroutineerd gebruiker nog te kunnen verrassen.

 • Klanten

  Maakt u als administratieve kracht de nieuwe klanten aan? U staat in voor het up-to-date houden van het klantenbestand? Als marketingmedewerker gaat u de juistheid van klantgegevens na? Als commercieel kent u uw klanten als geen ander. Weet u ook hoe u specifieke klantenlijsten kan afdrukken, of contacten indelen in groepen. Wenst u een basis CRM om klantencontacten bij te houden en op te volgen?

  ... dan kan deze opleiding -specifiek m.b.t. klantenbeheer- u misschien interesseren?

 • Verkoopadministratie

  Cursus geschikt voor zij die instaan voor de verkopen binnen het bedrijf. Aanvragen, offertes, bestelbonnen, facturen en kredietnota's, ...

  Commerciële en financiële kortingen, medecontractant, voorschotten, ... waar dient allemaal rekening mee gehouden te worden en wat is mogelijk?

 • Klanten & Verkopen

  Deze opleiding is toegespitst op het commerciële aspect van het pakket. Wie veel met aanmaak en beheer van klanten te maken krijgt en/of voor zij die instaan voor de aanmaak van verkoopsdocumenten is deze cursus ideaal.

 • Leveranciers en aankopen

  Cursus waar alles wordt uitgelegd vanaf de aanmaak van een nieuwe leverancier. Over het plaatsen van orders en het verwerken van ontvangsten naar uitleg over werklijsten stock, inventarisprocedure, aankoophistorieken, printen van colli-etiketten voor verzending, ...

  Met deze opleiding trakteert u zich en (uw medewerkers) alvast op een extra portie kennis en efficiëntie

 • Reparatiebeheer

  Om de module ABO Reparatie tenvolle te benutten, bent u best op de hoogte van wat allemaal kan: koppel artikelinfo aan de herstelling, link de herstelling aan de klant of contact, zoek reparaties snel op via serienummers of andere codes, plan de herstellingen in de agenda, wijs een technieker toe aan de herstelopdracht... ABO toont u graag de weg. Door de opleiding ABO Reparatiebeheer te volgen verzekeren wij alvast een hogere rendabiliteit op uw werkvloer!

 • Kasverkoop & Kassabeheer

  Een cursus m.b.t. "de kassa". Hoe correct verwerken van cadeaubonnen? Hoe een standaard Kassaverkoop instellen? Hoe een foute betalinswijze corrigeren? Kassa doorboeken voor of na de kasticketten? Instellingen van de snelkassa: wat kan? Transferten? Rapporten afdrukken?

  Via deze opleiding komt u alles te weten over het kassasysteem en hoe deze kassa fouloos te beheren.

 • Boekhouding in ABO

 • Special PC & IT 1 dag

  ABO voor PC & IT betekent uitgebreide mogelijkheden voor een totale automatisatie van uw computerzaak.

  Barcodes, PC configurator, staffelprijzen in prijzenboek, webcrawler, groepen, merken, on-line voorraad checks van distributeurs, reparaties gekoppeld aan serienummer, ... en dit alles eventueel ook nog synchroniseren naar uw webshop? Met deze specifieke PC&IT-cursus kom je de werkwijzen en andere kneepjes te weten!

 • Special Electro 1 dag

  Heeft u een electro speciaalzaak en wenst u alle mogelijkheden van ABO Admin in combinatie met ABO Kassa en eventueel ABO Repair volledig  te beheersen, dan is deze cusus ideaal.

  Kom te weten wat de meest efficiente manier is om uw totaaladministratie te voeren. Wat zijn de mogelijke verbanden tussen de gegevens? Hoe beheer ik mijn serienummers?

Wilt u meer informatie?