PC & IT

 

ABO SOFTWARE 

"dé totaaloplossing voor uw autom@tisatie"

 

Administratie & Facturatie

Stockbeheer

Kassa

Herstellingen   

PC Builder

Webcrawler

 

Anno 2010...

Om uw computershop efficiënt te beheren, is het ondenkbaar uw zaak te runnen zonder een degelijke automatisatie. 

Een efficiente administratie, de mogelijkheid om zaken makkelikjk te kunnen plannen en opvolgen is immers een basisverreiste voor iedere ondernemer.

 

  Naast de complete software heeft u eveneens de mogelijkheid om zeer

  specifieke hardware te integreren in uw systeem.

  Standaard is het voorzien om te werken met labelprinters, draagbare barcodeterminals,

  PDA, touch-screen schermen.

 

Link met distributeurs

Ook distributeurs zoals bvb Ingram Micro en Tech Data bieden op hun beurt aan hun klanten de mogelijkheid om op electronische wijze alle informatie van een product op te vragen. De naadloze integratie van ABO software met alle mogelijkheden van Ingram Micro en Tech Data bieden aan de computershop dé perfecte oplossing.

 

 

 

 

 

50.000 foto's en technische beschrijvingen

Via de Webcrawler heeft u een automatische link met Open Content: meer dan 50.000 afbeeldingen en technische specs staan ter uw beschikking.Met de uitgebruide afdrukmogelijkheden wordt het maken van kleurrijke productsheets vanaf nu kinderspel.

 

 

25 jaar ervaring

Als één van de eerste op de Belgische markt en dus met de nodige ervaring in huis, stelt ABO Software één totaaloplossing voor de PC & IT kleinhandel voor. ABO Software bevat alle functies die nodig zijn om uw verkoopsadministratie in goede banen te leiden. 

Door gebruik van het Data Driven Concept, zijn specifieke aanpassingen van het pakket volgens uw wensen steeds mogelijk. Hierdoor is ABO Software in staat vanuit het basispakket heel eenvoudig sectorspecifieke aanpassingen toe te voegen: meteen ook dé reden waarom we ook zo sterk in uw sector aanwezig zijn!

 

Het pakket in detail besproken

    Wilt u meer informatie?