Stockbeheer en facturatie

Stockbeheer, facturatie en administratie in 1 pakket

Administratieve software: beheer van voorraad, klanten, leveranciers, facturatie

► de klanten administratie en het leveranciers beheer

► een volledig stockbeheer: uitgebreid beheer van artikels en voorraad

► integratie van facturatie en andere aan- en verkoopsdocumenten

 

 

ABO Facturatie en stockbeheer: uitgebreid pakket

Met dit alomvattende facturatie pakket was het beheer van uw contacten nooit zo eenvoudig.

ABO Admin werd ontwikkeld, opgemaakt en aangepast, rekening houdende met opmerkingen en wensen van onze gebruikers. De opbouw van het pakket is dan ook uiterst overzichtelijk, met mogelijkheid om snel artikels, klanten, historieken, personen, bedrijven… op te zoeken. Via snelkoppelingen komt u bvb zo in een klantenfiche, bekijkt u historieken, maakt u een bestelbon aan, verstuurt u per mail of sms een bericht en maakt u vlot een factuur op.

Overzetten van documenten (vb bestelbon in verzendnota) gebeurt via het slepen van de muis.

Makkelijk dus. Uiteraard gebeurt de stockaanpassing automatisch.

U wenst: een mailing (per post, per e-mail) toe doen, specifieke etiketten te printen, makkelijk offertes opvolgen (CRM), persoonlijke productfiches afdrukken…? Dit kan allemaal.

 

Voorraadbheheer - facturatie - flexibiliteit

In het stockbeheer en facturatie pakket zijn er elementen welke u absoluut in de software wil hebben en dat niet standaard voorzien is? Reeds 25 jaar wordt ABO Software ontwikkeld door gebruik te maken van het Data Driven Concept. Het uitbreiden met specifieke aanpassingen van het facturatiepakket volgens uw wensen, behoort ook voor u tot de mogelijkheden.

 

Naast de complete facturatiesoftware heeft u eveneens de mogelijkheid om zeer specifieke hardware aan te sluiten en te integreren in uw systeem. ABO-Admin is standaard voorzien om te werken met labelprinters, draagbare barcodeterminals, PDA, touchscreen schermen en kan via het internet externe bestanden raadplegen en bestellingen doorsturen.

» Overzicht prijzen administratieve software

» naar ABO Admin stockbeheer en facturatie

» naar ABO Count boekhoudpakket

Wilt u meer informatie?