Support facturatie software

Support facturatie software: ondersteuning en hulp

 

ABO Software heeft gekozen voor het ontwikkelen van enerzijds een uitgebreid en gebruiksvriendelijk pakket anderzijds. Het is zo dat hoe meer functionaliteiten het programma voorziet, hoe meer mogelijkheden je hebt om te bekomen wat je wenst.

 

Met deze gedachte in het achterhoofd wordt bij ABO Software gestreefd naar continue verbetering. Steeds op zoek naar nog snellere, handigere manieren om vanuit het ene scherm die specifieke info op te roepen en dan makkelijk aan te kunnen passen.

Als vb hiervan kan makkelijk bij het inboeken van een factuur in het aankoopdagboek, rechtstreeks de betreffende ontvangstbonnen van die leverancier opgeroepen worden, zonder het dagboekscherm te verlaten.

 

Support facturatie software

remote support via Mikogo

Zoals bij een krachtige radio met veel functies, betekent dit ook hier dat je dient te weten waarvoor de knopjes dienen. Of op welke manier je best X kan doen. Welk icoon je kan klikken om snel naar een andere gewenste pagina te gaan. Hoe je makkelijk een exacte kopie van een klantenfiche kan maken om het facturatieadres in te geven, …

 

Bij vragen omtrent het gebruik van het pakket kan onze support afdeling u verder helpen. Onze medewerkers kunnen dan telefonisch antwoorden op uw vragen.

Indien nodig kan via internet een verbinding met uw pc gemaakt worden om eventueel een beter beeld van de situatie te krijgen.

 

» Overzicht prijzen administratieve software

» naar ABO Admin stockbeheer en facturatie

» naar ABO Count boekhoudpakket

Wilt u meer informatie?