Fotogalerij

Afbeeldingen weergeven

Laten we beginnen met te stellen dat het visuele aspect van een site uiterst belangrijk is. Een webstek dient aantrekkelijk te zijn!, daar het vooral de bedoeling is om in eerste instantie bezoekers kennis te laten maken met uw bedrijf.

 

 

Esthetiek

Het volstaat niet dat bezoekers makkelijk de weg naar uw site vinden. Geprikkeld door  een leuk ontwerp, knap design of mooie afbeeldingen dienen ze ook een minimum van tijd op de site door te brengen opdat ze de gezochte informatie kunnen terugvinden.

Foto’s spelen daarbij een belangrijke rol. Mooie afbeeldingen worden meer in detail bekeken, de bezoeker blijft net iets langer op uw site en wenst misschien nog wel even verder te  browsen op zoek naar nog interessante zaken.

Een afbeelding geeft soms meer informatie dan een tekstbeschrijving bestaande uit 10 zinnen. Het zal dus niet verbazen dat het opnemen van foto’s op websites een quasi noodzaak is. En terrecht. Buiten het lezen van (al dan niet opgemaakte) teksten, wil het oog wel wat …

 

Het is echter geen goed idee om foto’s zomaar lukraak ergens te gaan tonen.

Buiten de plaats waar ze getoond worden, is een aantrekkelijke manier van weergave belangrijk.

En zo komen we bij…

 

De fotogalerij

M.b.v. een fotogallerij worden verschillende foto’s al dan niet afwisselend getoond op  vooraf gedefinieerde wijze. Met of zonder overgangen tussen de afbeeldingen.

Met kennis van zaken, kiezen onze webdesigners steeds de beste oplossing inzake afbeeldingen. Fotogallerij of niet? Zo ja, waar? Met overgangen? Wat met de kleurencombinaties?

Informeer vrijblijvend over de mogelijkheden inzake het opnemen van fotogallerijen.

Wilt u meer informatie?