Google Maps

Website en webdesign: integratie van Google Maps

U wenst de bezoekers van uw website uiteraard graag te informeren over uw bedrijf, de producten/diensten die u commercialiseert e.d. meer. Zo heeft u ook een specifieke pagina (of gedeelte), waar uw contactgegevens weergegeven worden.

 

Naar het adres toe bestaat de mogelijkheid om de ligging van uw bedrijf op een interactief stratenplan weer te geven. Dit kan via de integratie van Google Maps op uw website.

 

 

Een voorbeeld

Het is geen uitzondering dat mensen wel weten waar uw zaak zich bevindt als ze op een kaart zien waar u juist bent gelegen.

Met enkel het adres als informatie zou menig inwoner van uw gemeente die de straatnaam zelf niet kennen (of niet kunnen situeren), maar toch uiterst vertrouwd met de omgeving zijn,  u op basis van de straatnaam weleens niet kunnen situeren. Maar bij het zien van de kaart: “Oja, direct na de bocht in dat kleine straatje rechts van de kerk. Jaja die ken ik!” …klinkt het bekend?

 


Grotere kaart weergeven

 

Bijkomend voordeel

Indien gewenst, kunnen geïnteresseerden makkelijk de afstand tot uw bedrijf, winkel opzoeken, en zo ook makkelijk en snel de nodige reistijd aflezen via de routebeschrijving.

 

Functionneel, estetisch

Over kleuren en smaken kan geargumenteerd worden, maar uit algemene feed-back kan besloten worden dat de opname van de interactieve Google Maps aanzien wordt als een handige en fraaie website add-on.

Wilt u meer informatie?