Uitgebreid zoeken

Om makkelijk terug te vinden...

 

Om antwoord te bieden op vragen van klanten of om surfers  meer in detail te informeren, is het opnemen van grote hoeveelheden tekst op uw site soms een noodzaak. Het voordeel van een naar inhoud uitgebreide website is dat u meer kan meedelen. Communicatiewijs dus een goede zaak, op voorwaarde dat de gewenste elementen teruggevonden kunnen worden.

 

 

Hoe frustrerend is het niet om iets te zoeken en niet (terug) te vinden?

Onze krachtige en geavanceerde zoekfunctie zorgt ervoor dat (mede door de geoptimaliseerde structuur van de site) de gezochte informatie snel wordt gevonden.

 

Voorbeeld 1

Een beetje zoals het functioneren van de Google zoekmotor om op het World Wide Web snel bepaalde thema’s en onderwerpen terug te vinden, kan via de krachtige zoekfunctie op uw site gewenste informatie, nodige gegevens of bepaalde (sub-)pagina’s makkelijk teruggevonden worden. Waar Google functionaliteiten server-side(1)zijn, gaat het bij een zoekfunctie op de site per definitie over client-side(2)

 

Voorbeeld 2

Aarzel niet uw zoekwoorden ook hier op onze site in te geven. Zo komt u makkelijk bij het u gekozen thema. 

 

De krachtige zoekfunctie van ABO Software in combinatie met mogelijke bijkomende selecties en filters (op artikelnummer, artikelgroep, subgroep, merk, fabrikant of leverancier, …) maken dat gezochte informatie snel teruggevonden kan worden.

  

 -

(1) server-side: op server niveau. De actie/zoekfunctie gaat info/elementen ophalen op de server.

(2) client-side: op site niveau. De browser of plug-in verwerkt de actie/zoekfunctie.

Wilt u meer informatie?