IMR

Internet Marketing Rapportage

Momenteel zijn de woorden SEO, SEF, SEM, SEA blijkbaar niet meer weg te denken uit alle advertenties betreffende websites. Deze nieuwe woorden zijn voor veel mensen zonder betekenis.

Iedereen is ze al eens tegengekomen, in veel gevallen in een mail waarbij één of andere firma zijn SEO diensten komt aanbieden, maar weinigen weten wat dit precies betekent.

 

De term Internet Marketing omvat een gans scala aan verschillende tools. ABO Service heeft de voorbije maanden heel wat opzoekwerk verricht en ik zal dan ook proberen een beetje duidelijkheid te scheppen in deze termen.

 

Basis voor internet marketing:

SEO  

search engine optimizer

SEF

search engine friendly

SEM

search engine marketing

SEA

search engine advertising

KEI

keyword effectiveness index

 

Internet marketing strategie

Voor uw internet marketing strategie zijn de verschillende zaken afzonderlijk een goed begin, maar het eindresultaat van het gecombineerd gebruik van SEO, SEF, KEI  en eventueel SEA is meer dan de som van de afzonderlijke zaken. Dit maakt het er natuurlijk niet gemakkelijker op.

In eerste instantie is het misschien al goed om eens te laten nazien op welke punten uw website voor verbetering vatbaar is.

 

Internet Marketing Rapportage

ABO Software heeft in de ontwikkeling van een speciaal pakket geïnvesteerd, waarbij we een compleet rapport kunnen maken van uw website.

Dit rapport controleert uw site op een tiental punten. Een belangrijk onderdeel van dit rapport is de concurrentieanalyse. Dit krachtige programma zal uw website voor de gewenste zoekwoorden vergelijken met de tien websites die het hoogste scoren in de zoekmachines. Zo kan u direct hun sterke en eventueel uw zwakke punten zien.

 

Dit rapport vormt dan de basis voor uw SEM campagne !

Wilt u meer informatie?